Donații de cărți

Dacă tocmai ați făcut curățenie în pod sau ați decis să redecorați, dacă biblioteca din living conține cărți pe care ați decis să nu le mai păstrați sau dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare și cutiile cu cărți vechi din pivniță ocupă un loc inutil, ori pur și simplu doriți să donați cărți pentru persoane care vor să citească dar nu își permit, nu ezitați să ne contactați.

Toate cărțile donate vor fi atent inventariate și din fondul comun al acestora vom direcționa către biblioteci comunale, școli din mediul rural și alte instituții care au o nevoie reală de cultură. Altele vor fi catalogate online și puse la dispoziția cititorilor în categoria de cărți gratuite din librăria noastră online.

Cum se procedează →

Dacă doriți să donați una sau mai multe cărți, contactați-ne - telefonic sau prin email, utilizând datele de contact de pe site-ul nostru. Vă vom răspunde prompt pentru a discuta toate detaliile.

Cum trimit cărțile →

Trimiteți donația dvs. de carte, prin Poșta Română, curier rapid sau orice alt mijloc de livrare pe care îl socotiți preferabil. Dacă sunteți din Sibiu, putem veni personal să ridicăm cărțile.


Orice donație de carte este apreciată, indiferent cât de mică. În aceeași măsură, puteți fi siguri că fiecare carte donată va ajunge pe mâini bune. Ne ocupăm personal de o cât mai bună gestionare a donațiilor.

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea dvs.

0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro