NE-AM REINVENTAT!

Pentru a fi în pas cu tehnologia și prietenoși cu dispozitivele mobile, am lansat noul nostru website. Încă trecem în inventar și verificăm titlurile aflate în stoc, însă ne puteți vizita de acum la:

www.carti-online.ro

A Patra Cale (2 vol.), de P.D. Uspensky

A Patra Cale (2 vol.)

de P.D. Uspensky

A Patra Cale (2 vol.)

Titlu:

A Patra Cale (2 vol.)

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: RAM

Autor: P.D. Uspensky

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 302+240

Anul apariţiei: 2009

84,00 RON

In „A patra cale”, Uspensky expune cu deosebita claritate sistemul ezoteric initiat de catre Gurdjieff, sistem in care intelepciunea occidentala si cea orientala sunt complementar si riguros integrate.

Meritul incostestabil al lui Gurdjieff consta in dorinta sa de a actualiza si adapta aceasta invatatura straveche pe structura omului modern, iar meritul lui Uspensky este ca el a validat prin proprie experienta adevarurile fundamentale revelate de catre maestrul sau, Gurdjieff.

Aceasta carte, impreuna cu „Fragmente dintr-o invatatura necunoscuta”, ne readuce in atentie si ne explica in detaliu ideile fundamentale ale caii spirituale urmate de Uspensky.

Recenzii

Cartea “A Patra Cale (2 vol.)” de P.D. Uspensky a apărut la editura RAM în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 302+240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2023 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro