Al saptelea sanctuar, de Daniel Easterman

Al saptelea sanctuar

de Daniel Easterman

Al saptelea sanctuar

Titlu:

Al saptelea sanctuar

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Daniel Easterman

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 584

Anul apariţiei: 2000

Vezi carte

David Rosen nu crede în coincidențe și bine face. Asasinatele comise, aparent fără legătură, la Cambridge, pe un șantier arheologic aflat la mii de kilometri distanță și în Israel ascund o miză fabuloasă, al cărei secret trebuie protejat cu orice sacrificiu. Iar Rosen e singurul care poate distruge o conspirație de proporții apocaliptice. Târât în vâltoarea unor primejdii la care nu s-ar fi gândit vreodată, el se lansează într-o cursă menită să-i dezvăluie identitatea ucigașilor și să-l atragă în inima străvechii cetăți Iram. O cetate ferită de ochii indiscreți, unde amintirea celui de-Al Treilea Reich e pe punctul de a fi răzbunată de forța malefică a celui de-Al Patrulea.

"Easterman îți oferă istorie, acțiune, mister și teroare. Ce altceva ai putea să-ți dorești?" - Washington Post

Daniel Easterman - Al șaptelea sanctuar.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Al saptelea sanctuar” de Daniel Easterman a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 584 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro