Amurgul Evului Mediu, de Johan Huizinga

Amurgul Evului Mediu

de Johan Huizinga

Amurgul Evului Mediu

Titlu:

Amurgul Evului Mediu

Domeniu: Istorie

Editura: Meridiane

Autor: Johan Huizinga

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 550

Anul apariţiei: 1993

Vezi carte

In buna traditie a vechilor maestri olandezi, Johan Huizinga construieste imaginea unei lumi surprinzand gesturile expresive si detaliile care-i dau culoare – iar imaginea capata, cu fiecare pagina, pregnanta si naturalete. Acesta e, poate, motivul pentru care Amurgul Evului Mediu a devenit una dintre cele mai celebre lucrari de istoria culturii.

Subintitulata „Studiu despre formele de viata si de gandire din secolele al XIV–lea si al XV–lea in Franta si in Tarile de Jos“, cartea lui Huizinga priveste epoca de sfarsit a Evului Mediu in planul sacrului, dar si in cel profan, in imaginar si in real, in viata practica si in idealul cavaleresc ajuns la ora crepusculului.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Amurgul Evului Mediu” de Johan Huizinga a apărut la editura Meridiane în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 550 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro