Apocalipsa (2 vol.), de Stephen King

Apocalipsa (2 vol.)

de Stephen King

Apocalipsa (2 vol.)

Titlu:

Apocalipsa (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1408

Anul apariţiei: 2005

Vezi carte

O eroare de computer de numai o nanosecundă transformă lumea în pustiu. Dar cel mai înspăimântător coşmar se întrupează într-un bărbat cu zâmbet letal şi puteri inexplicabile: Randall Flagg, omul negru. Cine va învinge în confruntarea cu răul pur?

O călătorie halucinantă jalonată de cele mai incredibile aventuri printr-o lume care aduce cu Europa Evului Mediu întunecat.

„Chiar pe Main Street, din May, Oklahoma, zăcea un mort. Nick nu era surprins. Întâlnise o mulţime de cadavre de când plecase din Shoyo şi presupunea că nu văzuse nici măcar o miime dintre toţi morţii prin apropierea cărora trecuse. Erau anumite locuri în care mirosul bogat al morţii era suficient să te aducă în pragul leşinului. Un mort în plus sau în minus nu mai însemna mare lucru.“ (Stephen King, Apocalipsa)

Perpetuând moştenirea lui Poe, Hawthorne, Melville, Henry James şi H.P. Lovecraft, King este urmaşul tradiţiei gotice americane, plasându-şi ororile în decoruri contemporane, descriind lupta culturii cu tenebrele sale... El este cel care a relevat coşmarul civilizaţiei noastre idealiste.

„Mi-am dorit să scriu o fantezie epică asemenea celei create de J.R.R. Tolkien în Stăpânul inelelor, dar în manieră americană. Aşa a luat naştere Apocalipsa.“ (Stephen King)

Stephen King - Apocalipsa (2 vol.).

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Apocalipsa (2 vol.)” de Stephen King a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 1408 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro