Clipa, de Douglas Kennedy

Clipa

de Douglas Kennedy

Clipa

Titlu:

Clipa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Trei

Autor: Douglas Kennedy

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 568

Anul apariţiei: 2014

34,00 RON
Vezi carte

Intr-un oras divizat, un barbat descopera ca iubirea iti poate schimba viata pentru totdeauna.

Thomas Nesbitt este scriitor, un barbat de varsta mijlocie, proaspat divortat, care traieste o viata foarte retrasa in statul Maine. Solitudinea ii este intrerupta, intr-o dimineata de iarna, de sosirea unui pachet din Germania. Numele expeditorului il bulverseaza complet: este cel al femeii cu care a avut o pasionala poveste de dragoste cu 36 de ani in urma, in Berlinul divizat si bantuit de umbrele Razboiului Rece.

Refuzand initial sa afle continutul pachetului, Thomas este fortat in cele din urma sa se confrunte cu un trecut despre care nu a discutat cu nimeni vreodata. Retraieste acele cateva luni petrecute la Berlin, in timpul carora a descoperit, pentru prima si singura data in viata, puterea deplina, extraordinara a iubirii adevarate.

O poveste de dragoste de o intensa forta emotionala, desfasurata pe un fundal istoric tulburator, Clipa exploreaza motivele pentru care ne indragostim si modul cum o facem, dar si felul in care proiectam, asupra persoanei iubite, ceea ce sufletul nostru cauta cu disperare.

Recenzii

Cartea “Clipa” de Douglas Kennedy a apărut la editura Trei în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 568 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro