Comorile pierdute ale omenirii, de Richard Bessiere

Comorile pierdute ale omenirii

de Richard Bessiere

Comorile pierdute ale omenirii

Titlu:

Comorile pierdute ale omenirii

Domeniu: Stiinta

Editura: Litera International

Autor: Richard Bessiere

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 144

Anul apariţiei: 2010

19,00 RON
Vezi carte

Cine n-a visat, măcar o dată în viaţă, să pornească, precum Pizarro sau Indiana Jones, în căutarea celor mai de preţ comori ale umanităţii? Tezaure întregi dispărute în mod misterios, galioane pline cu aur care zac pe fundul mării, nestemate despre care se crede că poartă blesteme grele sau simple cufere descoperite pe neaşteptate în podul casei sau îngropate în grădină – curiozitatea se aprinde pe dată în faţa mirajului îmbogăţirii şi al aventurii.

Străbătând secolele şi continentele, în uimitoarea carte Comorile pierdute ale omenirii - de la Sfântul Graal la bijuteriile ţarilor, Richard Bessière ne poartă într-un periplu fascinant pe urmele unor comori legendare: Chivotul Legii, miticul Eldorado, tezaurul incaş, diamantul albastru al lui Ludovic al XIV-lea, comoara faimosului pirat Barbă Neagră, budoarul secret al Ecaterinei cea Mare, aurul naziştilor şi multe altele.

Despre autor

Richard Bessière este unul dintre cei mai eclectici scriitori contemporani. S-a făcut cunoscut iniţial ca autor de romane SF, obţinând, în 1974, Le Grand Prix de Science-Fiction. De ani buni însă, a abandonat beletristica, concentrându-şi atenţia asupra domeniilor ştiinţei, istoriei şi parapsihologiei.

Recenzii

Cartea “Comorile pierdute ale omenirii” de Richard Bessiere a apărut la editura Litera International în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 144 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro