Confesiunile unui asasin economic, de John Perkins

Confesiunile unui asasin economic

de John Perkins

Confesiunile unui asasin economic

Titlu:

Confesiunile unui asasin economic

Domeniu: Documente

Editura: Litera

Autor: John Perkins

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2007

29,00 RON
Vezi carte

Asasinii economici, scrie John Perkins, sunt profesionisti extrem de bine platiti care escrocheaza de miliarde de dolari, tari din intrega lume. Ei redirectioneaza bani de la Banca Mondiala, de la agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si de la alte organizatii straine de „ajutor“ catre seifurile corporatiilor si catre buzunarele putinelor familii bogate care controleaza resursele naturale ale planetei. Mijloacele lor sunt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mita si santaj, la sex si crima.

Confesiunile unui asasin economic, pe care Perkins a fost sfatuit de multi sa nu le scrie, relateaza traseul autorului, de la servitorul indatoritor la avocatul pasionat de apararea drepturilor celor oprimati. Aflat pe statul de plata al unei firme internationale de consultanta, el chiar a fost un asasin economic.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins a apărut la editura Litera în seria de Documente, se află în stare impecabilă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro