Conspiratia (editie de lux, cartonata), de Dan Brown

Conspiratia (editie de lux, cartonata)

de Dan Brown

Conspiratia (editie de lux, cartonata)

Titlu:

Conspiratia (editie de lux, cartonata)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: Dan Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 506

Anul apariţiei: 2005

49,00 RON
Vezi carte

Ediție de lux, cartonată. Tiraj mic.

Cand un satelit NASA face o descoperire ciudata intr-un ghetar din Arctica, agentia isi proclama mult asteptata si absolut necesara victorie - o victorie cu profunde implicatii politice, caci Statele Unite ale Americii sunt in plina campanie electorala. Daca aceasta descoperire va fi confirmata, ea va schimba cursul istoriei, caci tot ceea ce stiam despre aparitia noastra in Univers e o mare minciuna, iar implicatiile sunt de neimaginat.

Pentru a verifica autenticitatea acestei extraordinare descoperiri, Casa Alba trimite la fata locului specialisti de renume, printre care si Rachel Sexton, fiica adversarului politic al actualului presedinte, si celebrul om de stiinta si vedeta de televiziune Michael Tolland. Insa ceea ce descopera ei intrece orice asteptare. Cu o echipa de asasini pe urmele lor, cei doi urmeaza sa afle un lucru tulburator: ca adevarul poate fi cea mai teribila descoperire.

Dan Brown - Conspirația.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Conspiratia (editie de lux, cartonata)” de Dan Brown a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 506 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro