Delta lui Venus. Povestiri erotice, de Anais Nin

Delta lui Venus. Povestiri erotice

de Anais Nin

Delta lui Venus. Povestiri erotice

Titlu:

Delta lui Venus. Povestiri erotice

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Humanitas

Autor: Anais Nin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 279

Anul apariţiei: 2007

64,00 RON
49,00 RON
Vezi carte

Un misterios colecționar de cărți i-a oferit lui Henry Miller o sută de dolari pe lună ca să scrie povestiri erotice. Miller a acceptat cu entuziasm, dar curând a abandonat ideea și i-a sugerat lui Anaïs Nin să continue ea. Astfel au apărut prozele reunite în volumul Delta lui Venus, care se numără astăzi printre cele mai de succes creații ale literaturii erotice, ecranizat în 1995 de Zalman King sub același titlu.

Cititorul care pășește în lumea îmbibată de erotism a lui Anaïs Nin trebuie să lase prejudecățile la intrare: autoarea încearcă să deschidă acea cutie a Pandorei care este sexualitatea feminină, înfățișând-o sub măști felurite, însă fără tușe clinice sau pudibonderii suspecte. Prostituate, voyeuri, frigide, lesbiene, hermafrodiți, artiști, femei îndrăgostite, bărbați de o virilitate uluitoare – universul lui Anaïs Nin funcționează după legea instinctului ridicat la rang de artă.

„Dintre toate femeile pe care le-am cunoscut, nici una nu se apropie de Anaïs Nin prin grație și frumusețe. O aristocrată. Dar și o scriitoare cu talent extraordinar. Ea aparține acum întregii lumi.“ — Henry Miller

Anaïs Nin - Delta lui Venus. Povestiri erotice.

Recenzii

Cartea “Delta lui Venus. Povestiri erotice” de Anais Nin a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 279 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro