NE-AM REINVENTAT!

Pentru a fi în pas cu tehnologia și prietenoși cu dispozitivele mobile, am lansat noul nostru website. Încă trecem în inventar și verificăm titlurile aflate în stoc, însă ne puteți vizita de acum la:

www.carti-online.ro

Dictionarul etnologilor romani (2 vol.), de Iordan Datcu

Dictionarul etnologilor romani (2 vol.)

de Iordan Datcu

Dictionarul etnologilor romani (2 vol.)

Titlu:

Dictionarul etnologilor romani (2 vol.)

Domeniu: Stiinta » Stiinte sociale

Editura: Saeculum

Autor: Iordan Datcu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 320+328

Anul apariţiei: 1998

36,00 RON

Una dintre indatoririle unui lexicon fiind aceea de a tine pasul cu cercetarea stiintifica si de a consemna noutatile, noua editie a Dictionarului etnologilor romani, profund revazuta si substantial augmentata, propune multe noutati, atat prin completarea articolelor despre seniori, care au publicat numeroase alte carti intre timp, cat si prin includerea unui numar considerabil de articole despre reprezentantii noului val in etnologie. Se adauga, de asemenea, articole despre cercetatori romani din Republica Moldova, din Ungaria si din Serbia, necuprinsi în versiunile anterioare ale cartii, precum si alte articole despre publicatiile periodice de specialitate.

Iordan Datcu - Dicționarul etnologilor români, 2 volume.

Recenzii

Cartea “Dictionarul etnologilor romani (2 vol.)” de Iordan Datcu a apărut la editura Saeculum în seria de Stiinta: Stiinte sociale, se află în stare impecabilă, conține 320+328 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2023 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro