Ecouri dinspre mare, de Rebecca Bennett

Ecouri dinspre mare

de Rebecca Bennett

Ecouri dinspre mare

Titlu:

Ecouri dinspre mare

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Rebecca Bennett

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 176

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON
Vezi carte

Miranda Richmond si-a jurat sa-l regaseasca, pentru ca nu a uitat niciodata tanarul tandru si frumos pe care, copila fiind, il intalnise intr-o vacanta care i-a incalzit inima in toti anii care au urmat...

Un eveniment dramatic, in cursul caruia sotia-i moare, schimba total cursul vietii lui Guy Mainard - suspectat de crima, chinuit de sentimentul vinovatiei fata de copilul adorat care si-a pierdut mama si capacitatea vorbirii.

Apriga dorinta a frumoasei Miranda s-a implinit dupa 10 ani insa, regasindu-l, se ingrozeste descoperind cat de mult il schimbase viata pe omul iubit, care-si pierduse sensibilitatea si blandetea, devenind aspru si inrait. Dar sufletul ei pur, credinta in puterea dragostei si in nevinovatia lui o determina sa se angajeze intr-o lupta indarjita in care foloseste intreg arsenalul duiosiei si onestitatii pentru a usura constiinta lui, a spulbera invinuirile ce-i pateaza numele si a oferi o raza de lumina copilului.

Rebecca Bennett - Ecouri dinspre mare.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Ecouri dinspre mare” de Rebecca Bennett a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 176 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro