Evadarea, de James Clavell

Evadarea

de James Clavell

Evadarea

Titlu:

Evadarea

Domeniu: Beletristica

Editura: Orizonturi

Autor: James Clavell

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 522

Anul apariţiei: 1994

56,00 RON
Vezi carte

Teheran, februarie 1979. Iranul este prada unor framantari socio-politice pe un puternic fond religios: sahinsahul este alungat, iar ayatolahul Khomeini, oponentul sau, se intoarce din exil. In acest vartej bizar de personaje si fapte legate intre ele de un fir impletit din idealism si ipocrizie si caruia soarta ii da sensuri si rasuciri neasteptate, sunt prinsi cativa piloti de diferite nationalitati., angajatii unei companii de elicoptere ce deserveste exploatarile petroliere din Iran. In tentativa disperata de a-si proteja slujba, dragostea si familia, ei sunt supusi unor incercari dure si necrutatoare; unii reusesc sa le depaseasca, altii isi pierd viata.

James Clavell a descris cu lux de amanunte toate intamplarile petrecute in cele trei saptamani ce le-au fost necesare spre a-si duce planul la bun sfarsit in bestsellerul Vartejul: tulburatoarea poveste de dragoste dintre Erikki, blondul pilot finlandez, si frumoasa lui sotie de origine iraniana, Azadeh, pe care o iubeste mai presus de toate.

Inconjurate de omniprezentul parfum oriental al celor "O mie si una de nopti", aventurile de-a dreptul dramatice pe care le traiesc cei doi indragostiti fac ca aceasta carte sa-l tina pe cititor cu sufletul la gura pana la ultima pagina.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Evadarea” de James Clavell a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 522 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro