Franny si Zooey, de J.D. Salinger

Franny si Zooey

de J.D. Salinger

Franny si Zooey

Titlu:

Franny si Zooey

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: J.D. Salinger

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON
Vezi carte

Publicate în 1961, „Franny si Zooey”, două povestiri ample, relevă criza morală a unei adolescente din familia Glass, fostă „copil-minune”, incapabilă să-și dăruiască semenilor săi neobișnuitele ei talente creatoare.

«Povestirile din ciclul familiei Glass - observa într-un articol din 1963 Sam S. Baskett - dovedesc tot mai clar că Salinger nu mai e mulțumit să producă ceea ce e îndeobște recunoscut a fi un lucru realizat foarte bine de el: narațiunea scurtă, abruptă, turul de forță construit pe o bază în general îngustă, disecând efectele unei vieți lipsite de idealuri… Declarându-se de acord cu viziunea lui Fitzgerald, aceea a tristeții pe care o cuprinde o viață lipsită de adâncime, într-o societate meschină, Salinger refuză ideea că visul american s-a transformat pe vecie într-un coșmar. Văzând viața așa cum e în realitate, membrii familiei Glass se dedică pe deplin aspirației de a-i găsi, totuși, un sens.»

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Franny si Zooey” de J.D. Salinger a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro