Fugara, de Martina Cole

Fugara

de Martina Cole

Fugara

Titlu:

Fugara

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Martina Cole

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 607

Anul apariţiei: 1995

36,00 RON
Vezi carte

Atunci cand frumoasa blonda Cathy Connor si cuceritorul irlandez Eamonn Docherty cresc impreuna pe strazile din East End-ul londonez, soarta lor este pecetluita. Nici o distanta nu se va dovedi prea mare si nici o fapta prea regrtabila pentru a-i desparti pentru totdeauna. Inca de la o varsta foarte frageda, Cathy intra in lumea crepusculara din Soho ca fugara si este salvata de pe strazi de Desrae, un travestit care o invata cum sa supravietuiasca in inima violenta a lumii interlope londoneze.

In acest timp, Eamonn, care a fugit in America cu tatal sau, si-a facut o reputatie in randul mafiei irlandeze si italiene ca fiind unul dintre cei mai necrutatori ticalosi din New York. E numai o chestiune de timp pana cand drumurile lor se vor intalni si atunci cand acest lucru se va intampla, Cathy este o partenera pe masura lui Eamonn. E destul de frumoasa, desteapta si dura pentru a-l stapani acum. Si nimic nu o va face sa fuga din nou...

O lectura senzationala, al carei deznodamant te lasa cu gura cascata. (Today)
Martina Cole exploreaza lumea tenebroasa a raufacatorilor, un decor pe care si-l insuseste foarte repede. (Sunday Express)
Garantat pentru a fi un mare succes! (Woman's Weekly)
O poveste captivanta... (Publishing News)

Martina Cole - Fugara.

Recenzii

Cartea “Fugara” de Martina Cole a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 607 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro