Gai-Jin (2 vol.), de James Clavell

Gai-Jin (2 vol.)

de James Clavell

Gai-Jin (2 vol.)

Titlu:

Gai-Jin (2 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Elit Comentator

Autor: James Clavell

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1532

Anul apariţiei: 1994

84,00 RON

James Clavell - Gai-Jin.

Roman monumental, cu eroi si patimi puternice, Gai-Jin continua actiunea din Shogun si Tai-Pan, incepind din anul 1862, intr-o Japonie aflata in plin haos politic si social.

Puterea shogunului intra in declin dupa citeva sute de ani de dominatie absoluta, iar diferitele factiuni rivale se lupta pentru putere, intre acestea numarindu-se si niste samurai idealisti, ce vor sa-i redea imparatului prerogativele conducerii statului si sa-i alunge pe veneticii veniti din Occident, adica pe gai-jini.

Dar cind flotele de razboi ale Marii Britanii, Frantei si Rusiei ajung la o distanta de o lovitura de tun de coastele Niponiei, acest lucru nu se mai poate infaptui... Intr-un taifun de interese contrare, se infrunta coruptia si generozitatea sacrificiului, onoarea si lasitatea, spiritul pragmatic al europeanului si subtilitatea orientalului. Iar in aceasta confruntare un pion de seama e Nobila Casa, ctitoria lui Dirk Struan, eroul inegalabil din Tai-Pan.

Include două volume masive:

  1. Vol. I (783 pag.)
  2. Vol. II (749 pag.)
Recenzii

Cartea “Gai-Jin (2 vol.)” de James Clavell a apărut la editura Elit Comentator în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 1532 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2021 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro