Gheata fierbinte, de Nora Roberts

Gheata fierbinte

de Nora Roberts

Gheata fierbinte

Titlu:

Gheata fierbinte

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 415

Anul apariţiei: 2007

32,00 RON
Vezi carte

O mondena din Manhattan, care-si traieste viata la intensitate maxima, intalneste un fugar disperat – si, dintr-o data, existenta ei scapa de sub control... si ajunge sub semnul intrebarii.

Pana si calita Whitney MacAllister e luata prin surprindere cand un necunoscut imbracat in piele neagra ii deturneaza Mercedes-ul – chiar inainte de a incepe sa zboare gloantele prin aer. Dar aceasta nu e o tentativa obisnuita de rapire, si nici ranitul nu este un infractor de rand. Pe neanuntate, Whitney se pomeneste asociata cu un strain enigmatic si lupta sa ramana mereu cu un pas in avans fata de moartea insasi. Au in fata o sansa de mantuire – iar în spate, o haita de ucigasi nemilosi care elimina cu sange rece pe oricine le sta in drum.

Atat pentru Whitney, cat si pentru necunoscut, e o expeditie exotica in cautarea iubirii, care-i va duce in toridele tinuturi salbatice din Madagascar. Acolo, jocul va ajunge la o terifianta incheiere, care s-ar putea sa nu mai aiba castigatori si perdanti...

Nora Roberts - Gheata fierbinte.

Recenzii

Cartea “Gheata fierbinte” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 415 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro