Henric al VI-lea (editie de lux), de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

Titlu:

Henric al VI-lea (editie de lux)

Domeniu: Poezie

Editura: Adevărul

Autor: William Shakespeare

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 800

Anul apariţiei: 2009

Vezi carte

Una dintre cele mai importante drame istorice shakespeariene este trilogia Henric al VI-lea. Actiunea piesei incepe in dupa-amiaza mortii regelui Angliei, Henric al V-lea, cand fiul mai mic al acestuia, Henric al VI-lea, se instaleaza pe tron. Noul rege este sfatuit indeaproape de Lordul Protector Gloucester, in timp ce Ioana d'Arc conduce Franta in lupta impotriva Angliei. Trilogia Henric al VI-lea a fost scrisa inainte de Henric al V-lea. In Henric al VI-lea facem cunostinta si cu celebrul personaj comic Falstaff, cel gras si viclean. Se spune ca aventurile lui nefericite o amuzau intr-un mod deosebit pe regina Elisabeta, aceasta cerandu-i continuarea lor, comanda ce a fost onorata foarte repede de scriitor, prin Nevestele vesele din Windsor.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Henric al VI-lea (editie de lux)” de William Shakespeare a apărut la editura Adevărul în seria de Poezie, se află în stare bună, conține 800 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro