Ia uite cine s-a intors (editie cartonata), de Timur Vermes

Ia uite cine s-a intors (editie cartonata)

de Timur Vermes

Ia uite cine s-a intors (editie cartonata)

Titlu:

Ia uite cine s-a intors (editie cartonata)

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Timur Vermes

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2014

36,00 RON

Este primavara anului 2011. Adolf Hitler se trezeste pe un teren viran din Berlin. Nu mai e razboi, partidul sau national-socialist nu mai exista, Goebbels cu atat mai putin.

E pace, iar Grofaz (Grosster Fuhrer aller Zeiten - cel mai mare conducator din toate timpurile) se trezeste inconjurat de mii de straini si guvernat de Angela Merkel. La 66 de ani de la moartea sa, Hitler ajunge in zilele noastre si incepe o noua cariera, la care nu s-ar fi gandit nimeni nici intr-o mie de ani. O cariera de televiziune.

Acest nou Hitler nu e un personaj amuzant si tocmai de asta reuseste sa dezvaluie laturile intunecate si absurde ale universului media. Un univers absolut realist: cinic, fixat pe ratinguri si fara nici o urma de speranta dinaintea unui demagog atat de experimentat, nici macar dupa ani de educatie democratica.

Persiflaj? Satira? Comedie politica? Toate astea si inca multe altele: Ia uite cine s-a intors, romanul de debut al lui Timur Vermes este o capodopera literara.

Ediție cartonată, cu supracopertă.
Recenzii

Cartea “Ia uite cine s-a intors (editie cartonata)” de Timur Vermes a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2022 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro