Inima de caine. Insemnari pe mansete, de Mihail Bulgakov

Inima de caine. Insemnari pe mansete

de Mihail Bulgakov

Inima de caine. Insemnari pe mansete

Titlu:

Inima de caine. Insemnari pe mansete

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: Mihail Bulgakov

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2011

19,00 RON
Vezi carte

Protagonistul nuvelei Inima de caine, un profesor vizionar, incearca imposibilul: transplanteaza creierul unui barbat in trupul unui caine. Animalul evolueaza spectaculos si devine omul revolutionar pe dos: un proletar lenes, betiv, lipsit de orice urma a idealului care i-a dat viata. Ideile nobile ale profesorului se naruie, ca o reprezentare a contextului istoric al Rusiei revolutionare a anilor ’20 din secolul trecut.

Parca pentru a intregi aceasta metafora a imposibilitatii, Insemnari pe mansete dezvolta imaginea vietii scriitorului in Rusia proaspat reformata: in haosul novator, un tanar scriitor se angajeaza intr-o institutie literara, careia incearca sa-i dea o identitate. Eforturile sale se pierd insa in labirintul birocratic, iar sperantele tanarului vor disparea odata cu locul pe care incearca in zadar sa-l schimbe.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Inima de caine. Insemnari pe mansete” de Mihail Bulgakov a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro