Kassandra, de Delia Fiallo

Kassandra

de Delia Fiallo

Kassandra

Titlu:

Kassandra

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Delia Fiallo

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 528

Anul apariţiei: 1996

49,00 RON
Vezi carte

Incredibila actiune a romanului Kassandrase plaseaza cu multi ani in urma, cand mama eroinei - Andreina - se indragosteste de un doctor, prieten bun al tatalui ei.

Cei doi se casatoresc, dar Andreina moare dupa ce da nastere unei fetite.

Herminia, mama vitrega a Andreinei, o femeie foarte rea, se teme ca fetita va mosteni imporatanta avere a sotului sau - tatal Andreinei - in detrimentul celor doi fii gemeni pe care ii avea dintr-o casatorie anterioara. Pentru acest motiv ea o rapeste pe fetita si o da unor tigani - artisti de circ.

Fetita, botezata Kassandra de mama adoptiva, ajunge peste timp subiectul unor intamplari halucinante din care nu lipsesc iubirea incandescenta, crima si impostura.

Un roman ce il captiveaza pe cititor pana la ultima pagina, o poveste care a trezit interesul enorm a sute de milioane de telespectatori pentru serialul TV Kassandra, difuzat in lumea intreaga.

Delia Fiallo - Kassandra.

Recenzii

Cartea “Kassandra” de Delia Fiallo a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 528 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro