Matusa Julia si condeierul, de Mario Vargas Llosa

Matusa Julia si condeierul

de Mario Vargas Llosa

Matusa Julia si condeierul

Titlu:

Matusa Julia si condeierul

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Mario Vargas Llosa

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 368

Anul apariţiei: 2000

32,00 RON
Vezi carte

Matusi care vor fictiune, dar nu citesc literatura. Condeieri care nu scriu carti, dar produc fictiune in cantitati uriase. Iata o lume de matusi si de condeieri, aparent intr-un echilibru intre cerere si oferta.

Inainte de aparitia televiziunii in Peru, teatrul radiofonic - urmasul romanului-foileton din gazetele secolului al XIX-lea - asigura bunul mers al acelei lumi. Radionovelele unui scenarist de geniu, la nivel popular, difuzate de Radio Central manipuleaza nevoia de onoare si iubire a publicului din capitala peruviana, Lima. La Radio Panamericana, un tanar redactor de stiri tempereaza gustul pentru catastrofe al colaboratorului sau si se indragosteste de o matusa prin alianta, Julia. El are 18 ani, e student la Drept si scrie scenarii care ajung la cos. Ea are 32 de ani, e boliviana si proaspat divortata. Pe masura ce avalansa radionovelelor scapa de sub controlul fanaticului condeier, viata tanarului Mario si a matusii sale Julia scapa de sub controlul familiei. Cu un umor la fel de navalnic, Vargas Llosa isi transfera elemente autobiografice ale relatiei cu propria sa matusa, Julia Urquidi Illanes, intr-un roman superb, lipsit de prejudecati inutile.

De un umor nestavilit, cartea lui Mario Vargas Llosa este unul dintre cele mai savuroase romane din literatura sud-americana.

Mario Vargas Llosa - Mătușa Julia și condeierul.

Recenzii

Cartea “Matusa Julia si condeierul” de Mario Vargas Llosa a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 368 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro