Medicina Chakrelor, de Janine Fontaine

Medicina Chakrelor

de Janine Fontaine

Medicina Chakrelor

Titlu:

Medicina Chakrelor

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Dharana

Autor: Janine Fontaine

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 325

Anul apariţiei: 2009

Vezi carte

In urma unui accident auto petrecut cand se pregatea sa plece spre Statele Unite pentru a afla mai multe despre Tony Agpaoa, cel mai celebru vindecator filipinez, Janine Fontaine descopera din intamplare veritabila anatomie si adevarata fiziologie a chakrelor, acesti faimosi centrii energetici repartizati in sapte puncte ale corpului. Aceasta descoperire ii va aduce o rapida insanatosire.

Descris pana atunci in mod hazardat si contradictoriu, descoperim aici sistemul chakrelor analizat scrupulos si experimental. Aplicatiile sale in medicina energetica sunt descrise in functie de patologii.

Janine Fontaine ne prezinta chakrele principale si chakrele secundare, legatura lor cu circulatia energiei, relatia dintre ele si starile de constiinta ordinare si extraordinare, fenomenele parapsihologice si chakrele precum si individualizarea celui de Al Treilea Ochi, al carui rol in starile de stres este evidentiat aici.

Medicina chakrelor este o lucrare care introduce cu eficienta ezoterismul in medicina.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Medicina Chakrelor” de Janine Fontaine a apărut la editura Dharana în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 325 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro