Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009, de J. Randy Taraborrelli

Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009

de J. Randy Taraborrelli

Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009

Titlu:

Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Litera International

Autor: J. Randy Taraborrelli

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 566

Anul apariţiei: 2009

24,00 RON
19,00 RON
Vezi carte

Despre cel care a fost regele muzicii pop – Michael Jackson – s-au spus şi s-au scris atât de multe, încât a devenit aproape imposibil să separi omul de mitul creat în jurul său. Prezenta biografie reprezintă rezultatul a peste treizeci de ani de cercetări şi a sute de interviuri acordate în exclusivitate atât de artist, cât şi de persoane din anturajul său. Remarcabilă, obiectivă şi totodată plină de dezvăluiri surprinzătoare, documentată atent şi scrisă impecabil, ea include mărturii din culisele multora dintre scandalurile mediatice ţesute, de-a lungul anilor, în jurul figurii megastarului: copilăria controversată, bătăliile juridice şi comerciale, căsătoriile sale, cu Lisa Marie Presley şi cu Debbie Rowe, operaţiile estetice sau dependenţa de medicamente.

Cea mai cuprinzătoare şi mai recentă biografie a lui Michael Jackson include şi două capitole scrise de autor după moartea artistului.

Despre autor:

J. Randy Taraborrelli, jurnalist la The Times, Paris Match, The Daily Mail este renumit pentru biografiile sale despre vedete din lumea filmului şi a muzicii, printre care Grace Kelly, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Madonna, Cher. De acelaşi autor, la editura Litera Internaţional, a mai apărut în 2009 biografia Marilyn Monroe: secrete, glorie şi tragedie.

Recenzii

Cartea “Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009” de J. Randy Taraborrelli a apărut la editura Litera International în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 566 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro