Mihail Eminescu "Proza", editia princeps, de Mihail Eminescu

Mihail Eminescu "Proza", editia princeps de Mihail Eminescu

OCAZIE RARĂ!

Pentru prima oară în România, este disponibil pentru vânzare online volumul:

MIHAIL EMINESCU "Proză"

Editia princeps, "Librăria Nouă" Carol P. Segal, Bucureşti

 

Cartea este în stare excelentă. Unul din cele mai căutate volume princeps ale literaturii române.

Puţine informaţii sunt disponibile despre acest volum. Tipărit într-un număr foarte mic de exemplare, multe dintre acestea nu au supravieţuit până astăzi, doar câteva din ele fiind prezente în colecţiile unor biblioteci din ţară. Tirajul efectiv rămâne necunoscut, însă este cert că el a fost mult mai redus decât al celebrului volum de Poesii, tipărit încă din timpul vieţii poetului.

Apărut postum, volumul de faţă este primul ce prezintă în mod exclusiv proza lui Eminescu. Doar două din scrierile în proză ale lui Mihai Eminescu, Făt-Frumos din Lacrimă (poveste) şi Sărmanul Dionis, fuseseră incluse într-un volum intitulat Proză şi Versuri apărut sub îngrijirea lui V.G. Morţun, la Iaşi, în 1890.

Pentru mai multe informaţii, fotografii detaliate şi o lista suplimentară completă a altor cărţi disponibile, ediţii princeps şi cărţi rare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Mihail Eminescu "Proza", editia princeps” de Mihail Eminescu a apărut la editura Libraria Noua Carol Segal în seria de Editii princeps, se află în stare bună, conține 160 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Anticariat Online
Powered by webgraphic.ro