O America infricosatoare, de Edward Behr

O America infricosatoare

de Edward Behr

O America infricosatoare

Titlu:

O America infricosatoare

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Edward Behr

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1999

29,00 RON
Vezi carte

De peste un secol si jumatate, America este pentru restul lumii intruchiparea ideii de democratie. Ce poate fi atunci „infricosator“ in aceasta tara construita anume pentru ca libertatile individului sa nu poata fi nicicand in suferinta? Nu cumva in chiar inima acestui sistem de libertati exista o nebunie la panda si un terorism subtil care scot la lumina schemele grotesti ale unei dictaturi intelectuale nebanuite?

In paginile halucinante ale acestei carti, Edward Behr aduce dovezi ca exista, la sfarsitul veacului nostru, un chip al Americii nestiut sau trecut indeobste sub tacere: obsesia hartuirii sexuale, deviante absurde la care duce noul concept de political correctness, psihoterapiile la moda, dictatura minoritatilor rasiale, culturale si sexuale. Privind la semnele acestui cutremur al intregii societati americane, individul afla din nou ca nu e infailibil. Pentru cititorul roman care a traversat deja un cosmar al istoriei, prefigureaza oare aceasta America, cu angoasele si obsesiile ei, intalnirea cu viitorul lui apropiat?

Traducere de Doina Jela Despois.

Edward Behr - O Americă înfricoșătoare.

Editia I.

Recenzii

Cartea “O America infricosatoare” de Edward Behr a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro