Pacatul meu, iubirea mea, de Cynthia Van Rooy

Pacatul meu, iubirea mea

de Cynthia Van Rooy

Pacatul meu, iubirea mea

Titlu:

Pacatul meu, iubirea mea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Cynthia Van Rooy

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 1994

29,00 RON
Vezi carte

Maggie Brandon, proprietara unei galerii din Waikiki, invatase un lucru de la tatal ei: sa nu isi daruiasca niciodata inima unui barbat in uniforma. Cand el nu s-a mai intors din razboi, acest lucru i-a frant inima mamei ei. Cel putin, Rob Couler, un frumos necunoscut pe care Maggie l-a intalnit intamplator sub clar de luna hawaiiana, era un om in care stia ca poate avea incredere... Un barbat care o putea face sa se simta ocrotita intotdeauna...

Inca din clipa in care s-au cunoscut, Rob a stiut ca Maggie era femeia visurilor lui. Dar pentru a trai impreuna acele visuri, ea trebuia sa cunoasca adevarul - ca el era comandantul unui detasament de membri Seals al Marinei, devotat profesiunii sale. Dar cat mai putea sa amane momentul adevarului? Si ce trebuia sa faca pentru a dovedi ca viitorul lor oferea o singura garantie: ca dragostea lui pentru ea va dura o vesnicie?

Cynthia Van Rooy - Pacatul meu, iubirea mea.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Pacatul meu, iubirea mea” de Cynthia Van Rooy a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro