Planeta Pamant si Universul, de Reader's Digest

Planeta Pamant si Universul

de Reader's Digest

Planeta Pamant si Universul

Titlu:

Planeta Pamant si Universul

Domeniu: Stiinta

Editura: Reader's Digest

Autor: Reader's Digest

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 170

Anul apariţiei: 2008

56,00 RON
49,00 RON
Vezi carte

Volumul Planeta Pământ şi Universul face parte din seria „Cheia cunoaşterii” şi conţine date esenţiale despre planeta noastră şi locul ei în sistemul solar.

O galaxie de întrebări şi răspunsuri începând cu fenomenele specifice Terrei şi continuând cu noţiuni esenţiale despre Calea Lactee, comete şi sateliţi.

1000 de întrebări aranjate în 100 de teste tematice cu diferite grade de dificultate pot fi folosite ca un mod amunzat de a ajunge la informaţiile de referinţă.

Ştiţi… care ocean este cel mai adânc? … ce sunt Perseidele? … care planetă din sistemul solar se roteşte în direcţia opusă celorlalte? … ce material dur şi uşor este folosit în industria aviatică?

Infomaţia organizată tematic conţine şi trimiteri către alte subiecte – principalele măsurători pentru vreme, locuri şi civilizaţii distruse, personificări ale elementelor naturii în mituri şi legende, nume de filme sau cântece care conţin denumiri de astre, etc.

Recenzii

Cartea “Planeta Pamant si Universul” de Reader's Digest a apărut la editura Reader's Digest în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 170 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro