Plicuri si portrete, de Norman Manea

Plicuri si portrete

de Norman Manea

Plicuri si portrete

Titlu:

Plicuri si portrete

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Norman Manea

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2014

19,00 RON
Vezi carte

Plicuri si portrete amplifica sumarul captivantelor portrete si epistole, cititorul intalnindu-i acum, pe langa Emil Cioran, Nichita Stanescu, Lucian Raicu, Antonio Tabucchi, Saul Bellow, Florin Mugur, Gabriela Adamesteanu, Robert Musil, Eugen Ionescu, Imre Kertesz, Claudio Magris, si pe Philip Roth, Octavio Paz, Matei Calinescu, Paul Cornea, Paul Bailey si chiar Ana Pauker. Alaturi de ei stau numeroase alte figuri emblematice ale culturii si istoriei contemporane, din tara si din strainatate. Diversitatea isi afla coerenta in acuitatea abordarii, in farmecul, enigmele si impactul personalitatilor evocate. Relatarile memorialistice si cu valoare de document alcatuiesc un volum de autentica literatura, incitant si original.

„Plecarea din Romania a dus, fireste, la teribile deposedari. Faptul ca le prevazusem nu a diminuat, in timp, efectul traumatic. Printre altele, am parasit nu doar bibliotecile si librariile bucurestene, ci si cartile adunate, cu sarg si drag, in propria biblioteca. Am lasat in urma si amintiri, si sute de plicuri cu epistole si cu ciorne de proiecte literare, si parinti, si prieteni…” (Norman Manea)

Editie cartonata, cu supracoperta.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Plicuri si portrete” de Norman Manea a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 576 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro