Povestea fara sfarsit, de Michael Ende

Povestea fara sfarsit

de Michael Ende

Povestea fara sfarsit

Titlu:

Povestea fara sfarsit

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Arthur

Autor: Michael Ende

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 520

Anul apariţiei: 2021

59,00 RON

Povestea fără sfârșit a fost tradusa in 36 de limbi si a cunoscut mai multe ecranizari. Mizand pe arhetipuri, dar proiectate in contemporan, cartea – si filmul – se inscriu in aceeasi reteta a succesului ca si seriile Razboiul stelelor, Harry Potter, Stapanul inelelor.

Fantasia este cel mai fascinant taram de basm din povestile pentru copii: are luminite ratacitoare cit o minge, mancatori de pietre care sunt in stare sa-si rontaie pana si propria bicicleta de foame si balauri-noroc imensi, dar usori si simpatici ca un norisor de vara. Cind lumea povestilor e in pericol, atacata fiind de refuzul oamenilor de a mai crede in basme, este nevoie de un erou. Un erou fara puteri magice si fara pretentii de viteaz: un baietel de zece ani din lumea oamenilor, care descopera ca a devenit personaj al povestii pe care o citeste, reusind sa salveze, prin imaginatia si inocenta sa, aceasta lume.

Michael Ende - Povestea fara sfarsit.

Ediție de lux, cartonată.

Recenzii

Cartea “Povestea fara sfarsit” de Michael Ende a apărut la editura Arthur în seria de Carti pentru copii, se află în stare nouă, conține 520 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2022 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro