Rivalitate, de Johanna Lindsey

Rivalitate

de Johanna Lindsey

Rivalitate

Titlu:

Rivalitate

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Johanna Lindsey

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 392

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON
24,00 RON
Vezi carte

Principalele personaje ale cărţii sunt două surori gemene, absolut identice din punct de vedere fizic, dar cu firi diametral opuse. Ele ajung să-şi dispute acelaşi bărbat, Chad, şi în momentul în care balanţa se înclină în favoarea Marianei, cealaltă, şireata Amanda, le întinde amândurora o cursă abilă. Lucrurile se precipită şi Chad devine extrem de confuz, nemaifiind în stare să facă diferenţa dintre adevăr şi minciună... Daca va era dor de o poveste cu cowboy duri cititi aceasta poveste emoţionantă, cu neaşteptate răsturnări de situaţie, ce redă trăirea plină de farmec a primei iubiri, o carte care, fără nici o îndoială, va cuceri inimile cititorilor.

Johanna Lindsey - Rivalitate.

Celebra scriitoare americana JOHANNA LINDSEY, autoarea a 42 romane, traduse in 12 limbi si publicate in tiraje de peste 90 de milioane de exemplare, este prezenta pentru prima oara pe piata romaneasca de carte cu bestsellerul Rivalitate (titlul original: A man to call my own), ce a figurat timp de mai multe saptamani pe primul loc in topul New York Times.

Recenzii

Cartea “Rivalitate” de Johanna Lindsey a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 392 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro