Sa nu-ti pierzi speranta, de Jude Deveraux

Sa nu-ti pierzi speranta

de Jude Deveraux

Sa nu-ti pierzi speranta

Titlu:

Sa nu-ti pierzi speranta

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352

Anul apariţiei: 2003

32,00 RON
26,00 RON
Vezi carte

Sa nu-ti pierzi speranta, acest ultim roman al binecunoscutei scriitoare americane Jude Deveraux, s-a bucurat de un imens succes, plasandu-se pe primele locuri in topurile de carte. Lucrarea abordeaza o tema extrem de incitanta. Este vorba despre o a doua sansa in viata sau, altfel spus, cum ai proceda daca ai lua totul de la capat?

Trei bune prietene se reintilnesc dupa 19 ani de cind s-au cunoscut si isi povestesc iubirile, dorintele si visurile ramase neimplinite, compromisurile si dezamagirile traite. Nici una nu crede ca ceva s-ar mai putea schimba vreodata. Si totusi…

Un personaj dotat cu insusiri paranormale, Zoya – le ajuta sa-si invinga resemnarea. Ea le propune o extraordinara calatorie de trei saptamini inpoi in timp. Iar optiunea le apartine: pot pastra amintirile, le pot sterge sau isi pot alege singure viitorul. Astfel, li se ofera ocazia de a raspunde la intrebari obsedante: ce ai face daca ai lua totul de la inceput? Te-ai marita cu un alt barbat? Ti-ai alege alta cariera? Cum ar fi fost daca la tinerete ai fi luat alte decizii?

O lectura extrem de captivanta ce releva puterea femeii de a nu-si pierde speranta si de a invinge obstacolele propriului destin, dar la fel de interesanta si pentru barbati prin dezvaluirea modului in care sint perceputi de partenerele lor.

Jude Deveraux - Sa nu-ti pierzi speranta.

Recenzii

Cartea “Sa nu-ti pierzi speranta” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 352 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro