NE-AM REINVENTAT!

Pentru a fi în pas cu tehnologia și prietenoși cu dispozitivele mobile, am lansat noul nostru website. Încă trecem în inventar și verificăm titlurile aflate în stoc, însă ne puteți vizita de acum la:

www.carti-online.ro

Scarlett (vol.I+II), de Alexandra Ripley

Scarlett (vol.I+II)

de Alexandra Ripley

Scarlett (vol.I+II)

Titlu:

Scarlett (vol.I+II)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Olimp

Autor: Alexandra Ripley

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 479+415

Anul apariţiei: 1992

49,00 RON
39,00 RON

Alexandra Ripley - Scarlett, vol. I & II, apărută la editura Olimp, 1992, 479+415 pagini. Prima si singura ediţie românească.

Continuarea celebrului roman "Pe aripile vântului".

Scarlett este adorabilă, cu ochii ca smaraldele, cu trupul zvelt, o frumoasă fiică a Sudului, cu un farmec aparte, uneori stângace, dar cu atât mai firească, o irlandeză romantică, bogată, un spirit liber, bine crescută, cu sânge aristocratic francez în vine, viguroasă, exuberantă, imprevizibilă, naivă şi experimentată totodată.

Aceasta este Scarlett creată de Margaret Mitchell. Aceasta este Scarlett pe care Alexandra Ripley a recreat-o într-un extraordinar roman de dragoste: dramatic, romantic, plin de aventuri şi neprevăzut, pe gustul cititorului contemporan.

"Şi mâine este o zi" - îşi spunea Scarlett în finalul celebrului roman Pe aripile vântului.

Ce se va întampla cu Ashley acum când Melanie nu mai este? Ce se va întampla cu Scarlett acum când Rhett a părăsit-o? Va reuşi Scarlett O' Hara să-l recucerească pe Rhett Butler?

Avem disponibil în librăria noastră online şi romanul ce precede pe Scarlett:
Pe aripile vântului, de Margaret Mitchell.

Recenzii

Cartea “Scarlett (vol.I+II)” de Alexandra Ripley a apărut la editura Olimp în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 479+415 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2023 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro