Secretul Suprem (2 vol.), de David Icke

Secretul Suprem (2 vol.)

de David Icke

Secretul Suprem (2 vol.)

Titlu:

Secretul Suprem (2 vol.)

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: David Icke

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 440+414

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Cea mai şocantă şi explozivă carte semnată David Icke. Toţi oamenii de pe această planetă suntem afectaţi de incredibilele informaţii expuse de David Icke în această carte. El demonstrează în detaliu, folosind surse bine documentate, că aceleaşi linii genealogice controlează de mii de ani planeta Pământ, precum şi modul în care omenirea este atent şi meticulos manipulată.

Aceşti monştri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoaşterea spirituală şi ezoterică ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentală şi emoţională în care suntem ţinuţi. Secretul Suprem ne îndeamnă la trezirea generală, pentru a pune capăt acestei terori ascunse!

David Icke explică pe larg sursa și procesul transformării incredibile care urmează să se producă pe această planetă. Volumul al doilea abordează sacrificiile umane și animale, controlul minții și manipularea maselor, ritualurile satanice și crimele; acestea sunt doar o parte din dezvăluirile șocante pe care David Icke ni le prezintă în cea mai controversată dintre cărțile sale, Secretul Suprem.

Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasă care a oficiat ritualuri de magie neagră alături de mari nume ale politicii mondiale, arată fără nicio urmă de îndoială adevărata identitate a celor care conduc această lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezintă într-o nouă lumină unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul“ prințesei Diana sau asasinarea președintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate în detaliu cu mult timp înainte.

Dar, așa cum ne îndeamnă însuși autorul, „haideți să punem odată capăt acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pământ și conștiința umană trec printr-un proces de vindecare, ridicând încă un colțișor din vălul care ascunde realitatea.“

Despre Secretul Suprem s-a spus, pe bună dreptate, că este "cartea care va schimba lumea". Nici o persoană care o va citi nu va rămâne aceeaşi!

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Secretul Suprem (2 vol.)” de David Icke a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 440+414 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2021 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro