Sfidarea mondiala, de Jean-Jacques Servan Schreiber

Sfidarea mondiala

de Jean-Jacques Servan Schreiber

Sfidarea mondiala

Titlu:

Sfidarea mondiala

Domeniu: Istorie

Editura: Politică

Autor: Jean-Jacques Servan Schreiber

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 365

Anul apariţiei: 1982

19,00 RON
Vezi carte

Sfidarea mondiala il poarta pe cititor de la Paris la Bombay, de la Tokyo la Riad, de la Hamburg la Alger.

In satul Taif din Arabia Saudita aterizeaza, la apusul soarelui, zece avioane particulare. Oamenii care coboara din ele detin intreaga bogatie a lumii. Isi expun conditiile.

Din mijlocul milioanelor de fiinte omenesti infometate, nestiutoare de carte, care aduna toata mizeria lumii, sefi de stat nerabdatori interpeleaza Occidentul.

In tarile dezvoltate, societatea industriala, care a incetat sa mai fie stapana petrolului si a investitiilor, se afla la ananghie.

Ciocnirea acestor trei universuri poate sa duca la un dezastru sau sa aprinda o flacara. Cea a unei epopei la scara planetara. Instrumente exista - dar cine stie acest lucru? Revolutia inteligentei este la indeamana noastra - dar cine vrea acest lucru?

Un grup de oameni - europeni, arabi, japonezi -, constienti de aceste pericole, infromati despre aceste realitati si mijloace, au explorat impreuna calea spre renastere. Aceasta cale exista. Fiecare barbat, fiecare femeie va putea sa-si gaseasca locul de munca si deplina afirmare. Aceasta este miza sfidarii mondiale.

Recenzii

Cartea “Sfidarea mondiala” de Jean-Jacques Servan Schreiber a apărut la editura Politică în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 365 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro