...Si adevarul va va elibera, de David Icke

...Si adevarul va va elibera

de David Icke

...Si adevarul va va elibera

Titlu:

...Si adevarul va va elibera

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: David Icke

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2012

49,00 RON
Vezi carte

„In acest moment, este potrivita recapitularea uneia din principalele teme ale cartii: crearea propriei noastre realitati. Priviti viata voastra asa cum arata ea in momentul de fata, si ceea ce vedeti reflecta modul in care ganditi, in adancul fiintei voastre, despre voi insiva. Este usor sa cautam in exterior pe cineva pe care sa dam vina pentru ceea ce ni se petrece. Dar noi ne-am atras aceste experiente, astfel ca raspunsul se afla in interior, nu in exterior. Noi absorbim energie magnetica din Cosmos si de la nivelele superioare ale fiintei noastre si emitem in permanenta acea energie in exterior prin intermediul sistemului de chakre/vortexuri. Pe masura ce aceasta energie ne strabate, ea preia tiparul nostru energetic. Acesta reflecta in mod exact starea noastra fizica, emotionala, mentala si spirituala. Prin intermediul acestui mijloc, subconstientul creeaza o copie fizica a sa in fata ochilor nostri sub forma oamenilor, locurilor si experientelor ce reflecta senzatia de sine. In orice moment din zi, noi proiectam in jurul nostru o imagine magnetica a ceea ce gandim despre noi. Aceasta este cea care creeaza realitatea noastra prin atragerea spre noi, in mod magnetic, a experientelor ce corespund acelui tipar. Daca gandesti ca vei fi mereu sarac, acesta va fi tiparul pe care il vei proiecta in jurul tau. Acest tipar va atrage saracia, pe principiul „cine se aseamana, se aduna”. Priviti-va pe voi si majoritatea cunoscutilor vostri. Observati cate negatii faceti despre voi si despre lumea ce va inconjoara. „Nu pot face acest lucru”, „Nu sunt suficient de bun”. Acest lucru determina ca noi sa nu reusim nimic, deoarece la asta ne asteptam.

Acest mod de a gandi este oarecum de inteles, deoarece, multumita religiei si sistemului media/educational, suntem bombardati cu mesaje ce ne spun ca suntem „pacatosi” sau „nedemni”. Daca esti o femeie fara un corp „perfect”, atunci esti nedemna; daca esti un om mic de statura si chel, esti nedemn; daca lucrezi intr-o uzina, esti nedemn in comparatie cu cel in costum; daca esti nascut „din flori”, esti nedemn fata de cei care au parinti „oficiali”. Exista o lista nesfarsita de tipare la care, daca nu ne conformam macar partial, suntem considerati sau ne consideram noi insine niste ratati sau mai putin demni decat ceilalti. Toate acestea sunt niste prostii, dar sunt niste prostii convingatoare daca ni se repeta inca din copilarie. Acest proces este cel mai puternic manipulator dintre procesele pe care le-am demascat. Daca suntem facuti sa ne simtim nedemni, nesemnificativi si daca ajungem sa credem ca suntem aici doar pentru a face ceea ce ni se spune de catre aceia care sunt „mai buni”, atunci acesta va fi campul magnetic pe care il vom emite, camp ce va crea o realitate pe masura. Facand acest lucru, noi predam mintile si lumea noastra celor ce emit o realitate in care au tot dreptul sa controleze totul si pe toti.”

David Icke - ...Și adevărul vă va elibera.

Recenzii

Cartea “...Si adevarul va va elibera” de David Icke a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro