Sistemul idealismului transcendental, de F.W.J. Schelling

Sistemul idealismului transcendental

de F.W.J. Schelling

Sistemul idealismului transcendental

Titlu:

Sistemul idealismului transcendental

Domeniu: Filosofie

Editura: Humanitas

Autor: F.W.J. Schelling

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1995

Vezi carte

Scopul lucrarii de fata este de a da idealismului transcendental amploarea pe care trebuie sa o aiba cu adevarat, aceea a unui sistem al intregii cunoasteri; asadar, de a demonstra acest sistem nu numai in genere, ci si in fapt, adica prin extinderea efectiva a principiilor sale asupra tuturor problemelor posibile cu privire la principalele obiecte ale cunoasterii, care fie au fost deja etalate, fara a fi insa rezolvate, fie au devenit posibile si au luat nastere abia datorita sistemului insusi. (F. W. J. Schelling - Sistemul idealismului transcendental)

Unica editie, coperti cartonate si supracoperta.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Sistemul idealismului transcendental” de F.W.J. Schelling a apărut la editura Humanitas în seria de Filosofie, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro