Stalin, de Boris Souvarine

Stalin

de Boris Souvarine

Stalin

Titlu:

Stalin

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Boris Souvarine

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 620

Anul apariţiei: 1999

129,00 RON
Vezi carte

Boris Souvarine - Stalin.

Unica ediție a monumentalei biografii, apărută la editura Humanitas în colecția Procesul Comunismului în 1999, cu subtitlul Studiu istoric al bolșevismului.

Scrisă la comanda unui editor american, dar apărută până la urmă în Franța, această carte, intitulată simplu Stalin, se numără printre lucrările de referință ale istoriografiei mondiale privind bolșevismul. Este o panoramă completă a societății rusești și sovietice din vremea lui Stalin, încheiată, în ediția din 1940, cu evenimentele acelui an. În 1977, autorul a adăugat o postfață substanțială care întregește portretul dictatorului cu trăsăturile din teribila perioadă a „cultului personalității“, când umbra modelului sovietic se proiecta asupra întregii Europe de Est.

Redactată într-un stil accesibil și atrăgător, cartea lui Souvarine descompune și analizează întreaga țesătură de minciuni a marelui mit sovieto–comunist.

Traducere de Doina Jela Despois.

Recenzii

Cartea “Stalin” de Boris Souvarine a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 620 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro