Stapana pe situatie, de Sidney Sheldon

Stapana pe situatie

de Sidney Sheldon

Stapana pe situatie

Titlu:

Stapana pe situatie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 511

Anul apariţiei: 1995

19,00 RON
Vezi carte

Una dintre cele mai bune carti din lume, care il tine pe cititor cu rasuflarea taiata de la primul la ultimul cuvant. Este povestea intinsa pe o suta de ani a unei familii, care urca de la obscuritate la cea mai mare bogatie.

Cine este Kate Blackwell?

Simbolul succesului, o femeie frumoasa care si-a transformat mostenirea intr-un conglomerat international. Castigatoarea unei pozitii unice printre bogatasi si celebritati. O supravietuitoare, incapatanata ca si tatal ei, care s-a intors din pragul mortii pentru a smulge o avere pamantului sud-african.

Acum, la sarbatorirea celei de-a 90-a aniversari, Kate isi priveste familia pe care a manevrat-o, a dominat-o si a iubit-o: frumosul si grotescul, nebunia si blandetea, binele si raul - castigurile ei in viata.

Este ea stapana pe situatie?

Un autor care poate face publicul sa se intrebe, cu rasuflarea taiata: "Oare ce mai urmeaza?". (The New York Times Book Review)

Sidney Sheldon - Stapana pe situatie.

Recenzii

Cartea “Stapana pe situatie” de Sidney Sheldon a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 511 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro