Strainul seducator, de Christina Lauren

Strainul seducator

de Christina Lauren

Strainul seducator

Titlu:

Strainul seducator

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Trei

Autor: Christina Lauren

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2015

32,00 RON
Vezi carte
Sara Dillon, o tanara din Chicago, geniu al finantelor, se muta la New York, unde il intalneste intr-un club de noapte pe fermecatorul playboy irlandez Max Stella, un maestru al investitiilor de risc, mereu in lumina reflectoarelor. Felul in care Max o ajuta sa scape de inhibitii transforma aventura lor de o noapte intr-o experienta deosebit de incitanta. La initiativa Sarei, fac intelegerea de a se vedea o singura data pe saptamana si, pentru parcursul lor erotic, aleg locuri inedite, unde gusta cele mai condimentate placeri carnale. Adevaratul pariu tine de cum isi vor gestiona emotiile, dar si de gasirea unui echilibru intre nevoia lor de exhibitionism erotic si teama de a-si expune viata privata.

„Mainile lui se miscau calm si stapanit; ma tachina. Ceea ce incepuse sa creeze sub pielea mea era un foc mocnit. El ma saruta peste tot, provocandu-mi placere cu mainile, cu gura si cuvintele; intrebandu-ma ce imi placea, de parca nu facuseram asta de atatea ori inainte.“

Christina Lauren - Străinul seducător.

Despre autor

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs si Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard, incadrata in categoria adult fiction. Christina Lauren a initiat o noua serie, Wild Seasons, odata cu lansarea romanului Sweet Filthy Boy, publicat in luna mai 2014.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Strainul seducator” de Christina Lauren a apărut la editura Trei în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro