Sub Dom (2 vol., prima editie), de Stephen King

Sub Dom (2 vol., prima editie)

de Stephen King

Sub Dom (2 vol., prima editie)

Titlu:

Sub Dom (2 vol., prima editie)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 580+540

Anul apariţiei: 2013

180,00 RON
Vezi carte

Într-o zi ca oricare alta, orășelul Chester’s Mill din Maine se trezește rupt de lume, despărțit de aceasta de o barieră invizibilă și de neînvins. Nimeni nu știe ce este, de unde vine și când se va disipa. Domul invizibil se dovedește fatal pentru ființele umane.

Dale Barbara e veteran de război și, mai nou, bucătar. El face echipă cu proprietara ziarului local, cu o asistentă medicală și cu trei copii curajoși. Adversarul lor este un politician fără scrupule, James „Big Jim“ Rennie, care nu s-ar da în lături de la nimic pentru a obține puterea asupra locuitorilor izolați.

Dar marele dușman al tuturor se dovedește a fi Domul… Iar zilele tuturor par a fi numărate.

În volumul al doilea, povestea incredibilă și din ce în ce mai înfricoșătoare se apropie de finalul care va avea de toate: lupte pentru putere, droguri, împușcături, omoruri și explozii...

Iar adevărul despre cei care au ridicat Domul nevăzut transformându-i pe toți locuitorii orășelului Chesterʼs Mill în eroii fără voie ai unor întâmplări urmărite cu sufletul la gură de întreaga țară se va dovedi mai îngrozitor decât orice. Și plin de cinism...

Stephen King - Sub Dom (2 volume, prima editie).

Recenzii

Cartea “Sub Dom (2 vol., prima editie)” de Stephen King a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 580+540 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro