Teosofie, de Eugen Matzota

Teosofie

de Eugen Matzota

Teosofie

Titlu:

Teosofie

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Coresi

Autor: Eugen Matzota

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 206

Anul apariţiei: 2009

Vezi carte

La zece ani de la moartea lui Einstein, Richard Feyman, unul dintre fizicienii cu o influenta semnificativa, nu doar in fizica, ci si in alte domenii ale cunoasterii umane, spunea ca nu poate intelege cum a ajuns genialul om de stiinta la intuitia ce duce la E=mc2, considerand nivelul cunoasterii stiintifice de atunci.

Eugen Matzota marturiseste, in prefata volumului sau, ca a fost atras de domeniul Teosofiei in momentul in care a aflat ca Albert Einstein avea mereu pe birou un exemplar din The Secret Doctrine, a Contesei Blavatsky.

Editura CNI Coresi deschide cu Teosofia lui Eugen Matzota o colectie de volume menite sa ofere publicului romanesc informatii relevante privitoare la toate dimensiunile pe care stiinta umana le-a explorat, in beneficiul evolutiei sale.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Teosofie” de Eugen Matzota a apărut la editura Coresi în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare impecabilă, conține 206 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2023 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro