Traim numai o viata?, de Richard Rifkin

Traim numai o viata?

de Richard Rifkin

Traim numai o viata?

Titlu:

Traim numai o viata?

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Lucman

Autor: Richard Rifkin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 237

Anul apariţiei: 1997

24,00 RON
Vezi carte

Richard Rifkin - Trăim numai o viaţă?

Evenimente de mult trecute, reînviate sub hipnoză şi verificate apoi prin intermediul arhivelor, cu ajutorul istoricilor, demonstrează fără putinţă de tăgadă imortalitatea sufletului.

În această carte, cititorul este invitat să citească părerea specialiştilor şi să-şi facă propria lui opinie.

"Am avut ocazia, în îndelungata mea carieră, să cercetez de aproape câteva cazuri cât se poate de ciudate. Dar aventura relatată în aceste pagini este mai misterioasă decât tot ce-am studiat vreodată, pentru că reuneşte toate ingredientele marilor enigme poliţiste. în ceea ce mă priveşte, totul a început cât se poate de banal. Intr-o zi, un producător de televiziune de la BBC, Richard Rifkin — autorul acestei cărţi — mi-a telefonat de la Cardiff ca să mă întrebe dacă accept să particip la o emisiune despre hipnoză. Dar era vorba de ceva destul de neobişnuit. Un hipnotizator local celebru, un anume Arnall Bloxham, afirma că mulţi dintre pacienţii săi, în stare de hipnoză, îşi aminteau şi retrăiau o existenţă, o încarnare terestră anterioară, ba chiar mai multe. Am acceptat propunerea fără nici o ezitare.
M-am dus deci la Cardiff si am început nişte investigaţii care aveau să devină pur şi simplu o cufundare în abisurile spiritului uman."

Recenzii

Cartea “Traim numai o viata?” de Richard Rifkin a apărut la editura Lucman în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 237 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro