Trecute vieti de doamne si domnite (3 vol.), de C. Gane

Trecute vieti de doamne si domnite (3 vol.)

de C. Gane

Trecute vieti de doamne si domnite (3 vol.)

Titlu:

Trecute vieti de doamne si domnite (3 vol.)

Domeniu: Istorie

Editura: Junimea

Autor: C. Gane

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 338+485+333

Anul apariţiei: 1971

49,00 RON
32,00 RON
Vezi carte

Cine deschide paginile acestei cărţi va descinde într-o clipă la curtea voievozilor români din timpurile vechi: va trece din sala tronului în iatac, va privi apoi de pe zidurile cetăţii luptele dintre falnicii cavaleri şi sălbaticii cazaci pentru a apăra o preafrumoasă Doamnă, se va plimba nestingherit prin grădinile înmiresmate ale palatelor brâncoveneşti, va sta alături de nuntaşi veseli, dar şi de boieri înlăcrimaţi. Va trage cu urechea la intrigile ce leagă şi dezleagă domniile, va asista la încoronări pline de fast, dar şi la crude maziliri. Va călători la Stambul sau la curţile marilor împăraţi, în frumoasa Veneţie, dar şi în ţinuturile sălbatice locuite de tătari.

Faimoasa carte a lui Constantin Gane, care a încântat generaţii de-a rândul, ar putea sta sub titlul „O mie şi una de poveşti”. Şi totuşi, istoria românilor e, în aceste pagini, o istorie care se petrece aievea. Şi care, pentru o clipă, pare să nu mai fie o istorie ce a trecut.

C. Gane - Trecute vieți de doamne și domnițe.

Recenzii

Cartea “Trecute vieti de doamne si domnite (3 vol.)” de C. Gane a apărut la editura Junimea în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 338+485+333 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro