Caruselul intalnirilor, de Danielle Steel

Caruselul intalnirilor

de Danielle Steel

Caruselul intalnirilor

Titlu:

Caruselul intalnirilor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Danielle Steel

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2005

32,00 RON
26,00 RON
Vezi carte

Caruselul întâlnirilor prezinta drama unei femei, Paris Armstrong, parasita de sot pentru o femeie mult mai tanara, dupa 24 de ani de casatorie.

O adevarata lovitura a sortii, venita intr-un moment neasteptat, cind Paris simtea ca are o viata fericita si implinita, alaturi de sot si cei doi copii aflati la varsta adolescentei. Ea se vede ajunsa in dureroasa situatie de a aduna cioburile risipite ale unei vieti ce parea distrusa. Intre timp, fostul sot, Peter, s-a recasatorit si orice speranta de refacere a cuplului s-a spulberat.

Este momentul in care intelege ca trebuie sa-l scoata din minte pe barbatul iubit, sa mearga mai departe si sa-si refaca viata. Lasand in urma o lume de care era profund atasata - lumea ei, se indreapta spre San Francisco, unde va cunoaste numerosi barbati, fie prea tineri, fie prea in varsta sau casatoriti, fie mult prea buni pentru a fi adevarati.

Un palmares de intalniri variind intre dezamagitor si dezastruos, ii creeaza convingerea ca nu va mai trai niciodata o poveste de dragoste adevarata. Dar o decizie pe care o ia fara a sta prea mult pe ganduri ii va schimba definitiv viata...

O poveste impresionanta, cu profunde implicatii psihologice, despre puterea de a lua totul de la capat cu optimism si curaj, transformand disperarea in eliberare si descoperind ceva mai bun si mai frumos decit tot ce ai avut inainte.

Recenzii

Cartea “Caruselul intalnirilor” de Danielle Steel a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 408 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro