Casatorie de forma, de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Casatorie de forma

de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Casatorie de forma

Titlu:

Casatorie de forma

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 312

Anul apariţiei: 2004

26,00 RON
24,00 RON
Vezi carte

Amanda Quick si Jayne Castle sunt presudonimele pe care scriitoarea Jayne Ann Krentz le-a utilizat, in functie de genul abordat, si cu care figureaza in topul celor mai prestigioase topuri de carte din lume.

Eroina romanului Casatorie de forma, Zoe Luce, s-a specializat in redecorarea si reamenajarea locuintelor persoanelor divortate care vor sa uite cu totul de trecut. Ea dispune, in afara de talent si de capacitatile paranormale ce-i permit sa detecteze, in peretii diverselor incaperi, unde negative, rezultat al unor fapte grave petrecute acolo.

Incercarile de a descifra acele intamplari ii pun viata in pericol. In plus, este supusa unor santaje legate de evadarea sa dintr-o clinica de psihiatrie. Alaturi de Ethan, cu care se va casatori de forma spre a-si deruta dusmanul, Zoe este prinsa intr-un vartej de intamplari de o deosebita intensitate dramatica, cu suspans dupa suspans, totul jucandu-se pe muchie de cutit.

O poveste cu puternica tenta de autenticitate, o combinatie abila de identitati secrete, destine intretaiate si pasiuni intre doi oameni care, intr-o lume obisnuita, nu s-ar fi intalnit niciodata...

Amanda Quick / Jayne Ann Krentz - Casatorie de forma.

Recenzii

Cartea “Casatorie de forma” de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 312 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro