Cine suntem noi, de fapt?, de Ramtha

Cine suntem noi, de fapt?

de Ramtha

Cine suntem noi, de fapt?

Titlu:

Cine suntem noi, de fapt?

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: M.M.S.

Autor: Ramtha

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 119

Anul apariţiei: 2009

16,00 RON
Vezi carte

De ce sa vreti sa negati faptul ca s-ar putea sa fiti un Spirit netrecator, ca s-ar putea sa fiti mai mult decat trupul vostru, ca s-ar putea sa fiti mai mult decat scopul la care ati lucrat toata viata voastra?

De ce sa vreti sa negati asta?
De ce sa nu vreti nici macar s-o luati in considerare?

Sa negati ca Dumnezeu traieste inlauntrul vostru inseamna sa va negati capacitatea de cunoastere nelimitata, de iubire nelimitata, de putere nelimitata, capacitatea de a manifesta ceea ce, in timpurile mai vechi, era numit Imparatia Cerurilor.

Am sa va invat cum sa visati ca un Dumnezeu, cum sa acceptati si sa iubiti visul, cum sa stiti ca tot ce se odihneste aici, in lobul frontal, este - si cum sa stiti care este diferenta intre personalitate si Spirit, atunci cand acestea gandesc.

Si ce se intampla daca lumina ratiunii si ceea ce ati aflat astazi aici va aboleste rusinea? Cum vi se va schimba viata?

Iata, asa se schimba. Voi ati tinut laolalta in viata voastra oameni, locuri, lucruri, momente si intamplari - tot ce ati facut - cu ajutorul personalitatii. Ea le tine laolalta.

De unde stim asta? Pentru ca acei oameni, acele locuri, lucruri, momente si intamplari nu ar fi in viata voastra, daca nu ar fi fost mai intai in creierul vostru.

Recenzii

Cartea “Cine suntem noi, de fapt?” de Ramtha a apărut la editura M.M.S. în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 119 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro