Ciocnirea lumilor, de Immanuel Velikovsky

Ciocnirea lumilor

de Immanuel Velikovsky

Ciocnirea lumilor

Titlu:

Ciocnirea lumilor

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Lucman

Autor: Immanuel Velikovsky

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 504

Anul apariţiei: 2004

36,00 RON
Vezi carte

Este adevarata afirmatia ca Pamantul a fost bulversat de cataclisme fara precedent ? De ce oceanele au suferit deplasari masive, iar junglele s-au transformat in deserturi ? Cum se explica prezenta mamutilor in Siberia - congelati instantaneu in timp ce mancau linistiti -, dat fiind faptul cunoscut prin examinarea lor, ca traiau in zone cu clima temperata ? Si de ce au fost stersi de pe fata pamantului dintr-o singura lovitura? De unde vin palmierii recuperati la Polul Nord? De cand numarul 13 aduce ghinion? Cum se explica faptul ca papirusul Ipuwer, la fel ca si o serie de texte aztece, chineze si maiase, confirma textul biblic despre cele zece molime abatute asupra Egiptului?

Si de ce aceasta carte este cea mai combatuta si mai cenzurata din toate timpurile? In cartea de fata, cea mai controversata din istoria editoriala mondiala, dr. Immanuel Velikovsky raspunde la aceste intrebari intr-o maniera atat de revolutionara, incat a fost receptata ca un soc intelectual. Daca inca nu cunoasteti aceasta carte, pregatiti-va s-o cititi dintr-o suflare! „Dupa parerea mea, concentrarea de legende adunate de Immanuel Velikovsky este stupefianta! Si daca numai 20% din concordantele dintre legende sunt reale, tot exista ceva important de explicat.” (Dr. Carl Sagan)

Immanuel Velikovsky - Ciocnirea lumilor.

Recenzii

Cartea “Ciocnirea lumilor” de Immanuel Velikovsky a apărut la editura Lucman în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 504 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro