Crinul rosu, de Nora Roberts

Crinul rosu

de Nora Roberts

Crinul rosu

Titlu:

Crinul rosu

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON
Vezi carte

Crinul rosu urmareste destinul lui Hayley, fara a face uitata prezenta misterioasei fantome „Mireasa Harper“, alias Amelia. Desi simt o atractie reciproca, Hayley si Harper, fiul lui Roz, continua sa fie rezervati din motive diferite. In timp ce el considera ca nu are parte decat de o „afectiune fraterna“, ea incearca sa-si infraneze pasiunea, stanjenita fiind de ideea unei legaturi cu baiatul patroanei sale. Numai ca episodica aparitie a unei foste amante a acestuia, ii provoaca lui Hayley un acces de gelozie, facand sa iasa la iveala faptul ca-l iubeste. Pana la urma, cei doi ajung sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste. Dar, din nefericire, in scena reapare Amelia, care se manifesta cu o violenta excesiva, incercand din rasputeri sa se opuna relatiei dintre ei. Drept raspuns, Hayley hotaraste sa-si asume orice risc, spre a rezolva definitiv misterul fantomei, ajutand-o astfel sa-si gaseasca linistea. Va reusi oare in aceasta misiune imposibila?

O poveste fascinanta despre trei femei, trei prietene care se intalnesc la o rascruce a vietii si gasesc una in cealalta curajul de a-si asuma riscuri, luand totul de la inceput.

Nora Roberts - Crinul rosu.

Recenzii

Cartea “Crinul rosu” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 408 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro