Vara iubirii regasite, de Nancy Thayer

Vara iubirii regasite

de Nancy Thayer

Vara iubirii regasite

Titlu:

Vara iubirii regasite

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera

Autor: Nancy Thayer

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2013

19,00 RON

La treizeci de ani, Charlotte Wheelright pare sa-si fi gasit in sfarsit pasiunea - o gradina cu produse organice pe insula Nantucket, pe domeniul bunicii ei Nona. Desi noua activitate ii aduce succes, cultivarea unei relatii mai profunde cu oamenii, mai ales cu vecinul ei Coop, pare a fi o sarcina mult mai dificila.

Generozitatea Nonei fata de Charlotte provoaca o adevarata furtuna in familie, ingrijorata ca nepoata favorita ar putea mosteni mai mult decat ceilalti, asa ca reuniunea anuala la casa de pe insula devine prilej de tensiuni si intrigi. Este insa vara surprizelor, caci Nona are un secret care ii apasa sufletul de ani intregi, iar Helen, mama lui Charlotte, se confrunta cu o tradare care-i ameninta linistea sufleteasca si siguranta familiei.

Reunind firele vietii a trei generatii de femei, fiecare aflata la o rascruce a vietii, romanul plin de optimism al lui Nancy Thayer ne arata ca, oriunde ne-ar purta cararile vietii, dragostea ne va arata mereu drumul spre casa.

Nancy Thayer - Vara iubirii regăsite.

Recenzii

Cartea “Vara iubirii regasite” de Nancy Thayer a apărut la editura Litera în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2022 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro